Gårdens verksamheter

Gårdens verksamheter

Elfviks Gårdsbistro

Dags för lunch eller gofika?
Välkommen till vår gårdsbistro med ekologiska råvaror och produkter! Bageri och butik. Hos oss fikar och lunchar du i genuint mysig gårdsmiljö. Här kan du också handla ekologiskt lammkött och lammkorv från gården. Numera har vi också vinrättigheter.

Härliga underbara skinn från våra Gotlandsfår i mjuka färger
Söker du efter en fin dopgåva, bröllopspresent eller bara en fin present som kan gå i arv? Här kan du köpa våra ekologiska fina lammskinn i olika färger.
LÄS MER HÄR >>

Vi tar swish. Välkommen!
För aktuell info mm, följ oss gärna på våra sociala kanaler!

Moodstudio

One of a kind textured art
Anni Påhlman Spenger är ny gäst hos oss här på gården. Hon älskar det kreativa och skapandet. Utställningen består just nu av abstrakt konst – välkommen in!
Hör gärna av dig vid frågor eller önskemål kring en speciell tavla. Hon tar även emot specialbeställningar. 
Välkommen in till MOOD Studio!

Galleri Elfva

Konst och konsthantverk
Vi som driver Galleri Elfva är fyra konstnärer med inriktning mot måleri, skulptur och smyckeskonst. Välkommen att besöka oss, antingen ställer vi ut våra egna verk eller så bjuder vi in andra konstnärer. Vi har även kurser i måleri, emaljering och skrivande för både barn och vuxna. Besök vår hemsida för mer info.

joostthedutchgardener

Hej
Jag heter Joost van der Meijs. Det senaste åren har jag hobbyodlat för eget bruk och nu vill jag ta ett steg till och odla grönsaker i större skala.Under min tjänstledighet studerar jag för att bli grönsaksodlare genom Campus Nyköping. De kommande åren vill jag testa mina nya lärdomar i odlande och försäljning här på Elfviks gård. Just nu hittar ni mig på Instagram och Facebook under joostthedutchgardener.
Jag hoppas vi ses i odlingen, stanna gärna till om ni har frågor eller vill veta vad som händer framöver. Välkommen!

Följ mig  gärna på Instagram och Facebook
Hälsningar Joost vad der Meijs

nyjoost-800w

Madeleine Tigerschiöld Antik

Här hittar du äldre charmiga ting med en helt egen historia!
Kuriosa varvat med spännande, trevlig konst, köksbord, pallar och champagneglas.
Välkommen in för att låta äldre saker leva vidare! 

Refurn Lidingö

Kolla in alla dessa gamla coola prylar, här snackar vi återvinning

På ReFurn tror vi på att använda det som redan finns. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners har vi sedan starten 2009 sett till att hundratusentals möbler och föremål fått ett andra, tredje eller fjärde liv istället för att brännas eller läggas på deponi.

Vår vision är att skapa ett kretslopp för befintliga möbler, en helt ny typ av industri där vi lagar och tar hand om det som redan finns istället för att tömma naturen på ännu mer resurser och producera nytt. Vi vill också vara med och bevara det kulturarv som ännu inte kastats

Komsun retro

Möbler, inredning & prylar i retro

Hos Komsunretro finns möbler, inredning och prylar från 1900-talet. Allt i butiken är mer eller mindre noga utvalt, har en historia, en själ, är snyggt eller bara kul. Öppettiderna är varierande och finns på vår egen hemsida.

Lidingö Ponnyridskola

Välkommen till Lidingö Ponnyridskola på Elfviks gård. Vi är en liten, personlig ridskola som erbjuder barn och ungdomar en rolig, varierad och utvecklande ridundervisning med glada, snälla hästar och positiva, pedagogiska ridlärare. Ridskolan håller till ca 200 meter från själva Elfviks gård. Här har vi byggt ett ridhus och en modern lösdrift med automatiska foderstationer för hästarna, för hästens bästa!

Daniel Henningsson Konsthantverk

 

”Av ståltråd skapar jag skulpturer som blir som en tredimensionell teckning i luften. 
Jag jobbar med trådens förmåga att skapa volym och en känsla av liv i mer eller mindre enkla konturer. När man drar linjer i det tredimensionella rummet skapar man avgränsningar som ögat kan uppfatta som massa. Just denna massa, eller kanske avsaknaden av den fascinerar mig. Allt det ögat själv lägger till mellan trådarna och skuggan som bildas på väggen bakom.”