Elfviks Gårdsbistro
Det gröna
Tigerschiöld Antik
Refurn Lidingö

Dags för en gofika? Eller köpa med lammkorv hem?

Elfviks Gårdsbistro

Välkommen till vår gårdsbistro med ekologiska råvaror och produkter! Bageri och butik. Hos oss fikar och lunchar du i genuint mysig gårdsmiljö. Här kan du också handla ekologiskt lammkött och lammkorv från gården. Numera har vi också vinrättigheter.
Vi tar swish. Välkommen!
För aktuell info mm, följ oss gärna på våra sociala kanaler!

  • fre-sön 11-16
  • 08-26 60 54

Snittblommor, handblåsta vaser, trädgårdsredskap för proffs - allt från Brittingers gröna fingrar

Det Gröna
 

Här finns det gröna i gamla mejeriet på Elfviks Gård. Alltid färska snittblommor! Utvalda handblåsta vaser i god kvalitet, trädgårdshandskar och sekatörer för proffs. Planteringskärl, krukväxter. Härliga tvålar för trädgårdsmästarhänder.

Biodynamiske trädgårdsmästaren och floristen Brittinger XXX erbjuder även rituppdrag och blomsterbindning för bröllop, olika events, begravningar mm.

“När jag binder, kommer kvistarna först, sen vasen
och först därefter blommorna.”

  • Semesterstängt till mitten av februari
  • 0709-542 106

Här hittar du äldre charmiga ting med en helt egen historia!

Madeleine Tigerschiöld Antik

Kuriosa varvat med spännande, trevlig konst, köksbord, pallar och champagneglas….

Välkommen in för att låta äldre saker leva vidare! 

Kolla in alla dessa gamla coola prylar, här snackar vi återvinning

Refurn Lidingö
 

På ReFurn tror vi på att använda det som redan finns. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners har vi sedan starten 2009 sett till att hundratusentals möbler och föremål fått ett andra, tredje eller fjärde liv istället för att brännas eller läggas på deponi.

Vår vision är att skapa ett kretslopp för befintliga möbler, en helt ny typ av industri där vi lagar och tar hand om det som redan finns istället för att tömma naturen på ännu mer resurser och producera nytt. Vi vill också vara med och bevara det kulturarv som ännu inte kastats

  • fre-sön 11-16
  • 070-277 05 21

Lidingö Ponnyridskola finns på Elfvik

Välkommen till Lidingö Ponnyridskola på Elfviks gård. Vårt mål är en liten, personlig ridskola som erbjuder barn och ungdomar en rolig, varierad och utvecklande ridundervisning med glada, snälla hästar och positiva, pedagogiska ridlärare. Ridskolan håller till ca 200 meter från själva Elfviks gård. Här har vi byggt ett ridhus och en modern lösdrift med automatiska foderstationer för hästarna, för hästens bästa!

Köp hem ekologiska ägg från Elfviks Gård

När du ska handla ägg från oss behöver du besöka dasset! Text om hur det funkar när man handlar ägg på gården från hönorna som springer lösa mm. En beskrivning som gör att man absolut får lust att köpa ägg samt kanske gör en god gärning att inte köpa vanliga äggen på Ica.

Geten Gerdas goda ost finns att köpa i Gårdsbutiken

På gårdens mejeri tillverkas ostkakor, färskost, salladsost och blåmögelost. Mjölken är ekologisk och kommer från fjällkor och rödkullor på Lovö prästgård. När det finns egen tillgång på getmjölk finns även getost i sortimentet. Handla hem din ost i Gårdsbutiken!

Sophia Nygård 0727-009 393

Har du tur vid ditt besök på Elfviks Gård finns Daniel i sin verkstad

Då kan du kanske kolla in i hans verkstad på Elfviks Gård där han tar fram fantastiska tredimensionella skulpturer med sin trådslöjd. Daniel Henningssons beställare är både privatpersoner och offentliga platser.

Daniel Henningsson 0705-293 266
Besök Daniels hemsida

Djuren på gården

Här ute hos oss finns det hästar, får, grisar, höns, getter och kaniner.