Elfviks Gårdsbistro
Elfvik husbutik
Det gröna
Tigerschiöld Antik
Refurn Lidingö

Sugen på lunch? Fikamys?

Elfviks Gårdsbistro

Välkommen till vår gårdsbistro med ekologiska råvaror och produkter! Bageri och butik. Hos oss fikar och lunchar du i genuint mysig gårdsmiljö. Här kan du också handla ekologiskt lammkött och lammkorv från gården. Numera har vi också vinrättigheter.
Vi tar swish. Välkommen!
För aktuell info mm, följ oss gärna på våra sociala kanaler!

  • tors-sön 11-16
  • 08-26 60 54

Här kan du handla kalasljus, gårdens ekologiska lammskinn och borstar från Iris Hantverk

Elfvik Husbutik

I tre år har vi nu funnits ute på Elfviks Gård. Besök vår butik och kolla in fina borstar från Iris hantverk, Klippans filtar, Växbolins disktrasor, Kalasljus och linoljesåpa bland annat. Gårdens egna ekologiska lammskinn hittar du här. Alla våra produkter är omsorgsfullt utvalda för en mer hållbar, långsiktig och vacker vardag!

Följ oss gärna på Insta och fb, här hittar du senaste nytt!

  • sommarstängt!
  • 0709-820 367
DSC_0024-800

Snittblommor, handblåsta vaser, trädgårdsredskap för proffs - allt från Brittingers gröna fingrar

Det Gröna
 

Här finns det gröna i gamla mejeriet på Elfviks Gård. Alltid färska snittblommor! Utvalda handblåsta vaser i god kvalitet, trädgårdshandskar och sekatörer för proffs. Planteringskärl, krukväxter. Härliga tvålar för trädgårdsmästarhänder.

Biodynamiske trädgårdsmästaren och floristen Brittinger XXX erbjuder även rituppdrag och blomsterbindning för bröllop, olika events, begravningar mm.

“När jag binder, kommer kvistarna först, sen vasen
och först därefter blommorna.”

  • fre-sön 11-16
  • 0709-542 106


Här hittar du äldre charmiga ting med en helt egen historia!

Madeleine Tigerschiöld Antik

Kuriosa varvat med spännande, trevlig konst, köksbord, pallar och champagneglas….

Välkommen in för att låta äldre saker leva vidare! 

Kolla in alla dessa gamla coola prylar, här snackar vi återvinning

Refurn Lidingö
 

På ReFurn tror vi på att använda det som redan finns. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners har vi sedan starten 2009 sett till att hundratusentals möbler och föremål fått ett andra, tredje eller fjärde liv istället för att brännas eller läggas på deponi.

Vår vision är att skapa ett kretslopp för befintliga möbler, en helt ny typ av industri där vi lagar och tar hand om det som redan finns istället för att tömma naturen på ännu mer resurser och producera nytt. Vi vill också vara med och bevara det kulturarv som ännu inte kastats

  • fre-sön 11-16
  • 070-277 05 21

Köp hem ekologiska ägg från Elfviks Gård

När du ska handla ägg från oss behöver du besöka dasset! Text om hur det funkar när man handlar ägg på gården från hönorna som springer lösa mm. En beskrivning som gör att man absolut får lust att köpa ägg samt kanske gör en god gärning att inte köpa vanliga äggen på Ica.

Geten Gerdas goda ost finns att köpa i Gårdsbutiken

På gårdens mejeri tillverkas ostkakor, färskost, salladsost och blåmögelost. Mjölken är ekologisk och kommer från fjällkor och rödkullor på Lovö prästgård. När det finns egen tillgång på getmjölk finns även getost i sortimentet. Handla hem din ost i Gårdsbutiken!

Sophia Nygård 0727-009 393

Har du tur vid ditt besök på Elfviks Gård finns Daniel i sin verkstad

Då kan du kanske kolla in i hans verkstad på Elfviks Gård där han tar fram fantastiska tredimensionella skulpturer med sin trådslöjd. Daniel Henningssons beställare är både privatpersoner och offentliga platser.

Daniel Henningsson 0705-293 266
Besök Daniels hemsida

Djuren på gården

Text om djuren på gården. Bättre bild på grisarna