Försäljning på gården-old

Kalasljus

Välkommen in till Peter Wänseth och hans Kalasljus! Här kan du se hur det går till att stöpa ljus på riktigt. Självklart kan du köpa med ljus hem. Korta, långa, smala, tjocka och i all världens färger! Välkommen
Mer info på Kalasljus hemsida


 

Lidingö Finsnickeri

Inte bara kök. Vi är ett litet snickeri med stora ambitioner. Butiksinredning, garderober, bokhyllor, kök – dina önskemål är vår målsättning.
Vi finns på Elfviks gård, läs mer här


 

Geten Gerda & Ko

På gårdens mejeri tillverkas ostkakor och färskost på ekologisk mjölk från fjällkor och rödkullor. Korna är fina gamla lantraskor som håller till på Lovö prästgård. Ibland finns även att finnas getost i sortimentet. 

Ostkakorna säljs på Gårdskaféet, ICA Rudboda och Mariannes Saluhall. Färskosten säljs än så länge bara på några av Lidingös kursgårdar. Sortimentet är dessutom under utveckling, framöver finns planer på yoghurt, glass och smör. Det går alltid bra att beställa på 072-700 93 93.
Vänlig hälsning, Sophia Nygård


 

Patricia Schoeneck

Väveriet är en textilateljé där Patricia Schoeneck och Anneli Tegelberg arbetar. Patricia arbetar som handväverska och med formgivning inom textil. Skickligheten inom det traditionella hantverket i kombination med den egna unika färgkänslan kännetecknar hennes konstnärskap och design. Hon arbetar både på uppdrag och med egen produktion.
Ett urval av hennes handvävda sjalar och mattor säljs på Elfviks Gårdskafé & Lanthandel.
Läs mer här