Julmarknad på Elfviks Gård!

Lör-sön 26-27 november, kl 00-00!

Välkommen att fira in första advent med oss på Elfviks gård. Höskullen är fylld av både ätbara och vackra saker. Kransar, godis, olivolja, keramik, kläder, smycken och mycket annat.

Barnridning mellan kl 13-15

OBS! De flesta av våra utställare har Swish eller kortläsare men ta med kontanter för säkerhets skull.

Elfviks Gårdsbistro

serverar tomtegröt, grillad korv, rykande varm glögg och förstås hembakade lussebullar och pepparkakor.

Elfvik Husbutik

Här kan du shoppa sköna ting med ett hållbarhetstänk. Eller vad sägs om Kalasljus, borstar från Iris Hantverk, Klippans filtar eller Växbolins disktrasor? Och mycket mer.

arr: brittinger

Alltid färska snittblommor! Utvalda handblåsta vaser i god kvalitet, trädgårdshandskar och sekatörer för proffs. Planteringskärl, krukväxter. Härliga tvålar för trädgårdsmästarhänder.

Tigerschiöld Antik

Här hittar du äldre charmiga ting som bär på en helt egen historia! Kuriosa varvat med trevlig konst, köksbord och gamla krukor

Refurn Lidingö

Vår vision är att skapa ett kretslopp för befintliga möbler, en helt ny typ av industri där vi lagar och tar hand om det som redan finns istället för att tömma naturen på ännu mer resurser och producera nytt.

Geten Gerda & Ko

Här kan du handla Gerdas egen ost, choklad från Betsy Sandberg och smycken från silversmeden Lennart Zadig.

Senaste inlägg

Nyhet – andelsodling!

Nu presenterar vi en av nyheterna på gården våren 2019 – Andelsodlingen. Nu kan du som… Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed

Läs mer »

dela gärna!

Dela på facebook
Dela på FB