Välkommen

till Elfviks Gård

Vi finns allra längst ut på Lidingö

Välkommen till en levande gård full med olika verksamheter, precis som det var förr. Som en gård från gamla tider, men bonden har både en modern traktor och en smartphone, ostmakerskan har en dator, antikhandlaren har en bil, och det finns en gårdsbistro på gården! Här kan du beställa din bröllopsbukett, shoppa expert-sekatörer, kolla in fantastisk ståltrådskonst, handla hem Kalasljus, gårdens egna ekologiska lammskinn och nytillverkad färsk getost, kika in på ta en fika eller lunch i vår Gårdsbistro. Detta är en gård som en gård kan se ut idag!

Påskmarknad!

Välkommen till årets påskmarknad på Elfviks Gård!

Lammkorv, ägg, öl, ost, påskblommor, PONNYRIDNING

lammskinn, GODIS och mycket annat. Varmt välkomna!

LÖRDAG 13 APRIL | KL 14-16

Senaste nytt från bloggen

Nyhet – andelsodling!

Nu presenterar vi en av nyheterna på gården våren 2019 – Andelsodlingen. Nu kan du som… Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed

LÄS MER »
festlokal med gårdskänsla

Hyr Magasinet för din fest!

Boka din fest på Magasinet hos oss på Elfviks Gård! Planerar du för bröllop, 50-årskalas, dopkalas eller kanske en företagsfest? Hyr vårt fina magasin, som är ett fd spannmålsmagasin från 1880-talet. Detta är en festlokal med speciell karaktär och stämning. Stolar, bord, ljudanläggning, ljusslingor och kylar finns. Ta med egen mat och dryck.