elfviksgård är öppen för alla, året om!

Välkommen till en levande gård full med olika verksamheter, precis som det var förr. Hälsa på våra getter, höns, kaniner, får eller hästar och besök våra olika verksamheter på gården. Hungrig eller fikasugen? Elfviks gårdsbistro erbjuder soppor, sallader, goda smörgåsar och fikabröd,, allt hemlagat och hembakat. Ring 08-26 60 54 för öppettider.

NU KAN DU KÖPA EKOLOGISKT NÄRPRODUCERAT LAMM DIREKT FRÅN GÅRDEN! Vill du veta mer? Tryck på LÄS MER

musik & teater på gården

Mer information om musik och teaterevents på gården hittar du här

ELFVIKS GÅRDSBISTRO Öppet tor-sön kl 11-16

I vår gårdsbistro erbjuder vi sallader, soppluncher, matiga mackor och annat gott till fikat. Här kan du också köpa hem gårdens egna lammskinn eller ost och ostkaka från Geten Gerda & Ko.

Välkommen hit!

Välkommen hit ut till oss på Elfviks Gård, allra längst ut på nordöstra Lidingö. Här kan du njuta av den härliga gårdsmiljön eller ta en promenad längs med vattnet eller i skogen. Hälsa på getterna, lyssna på tupparna som tävlar om vem som kan gala både mest och högst. Glöm inte att kolla in kaninerna i sin hage. Fortsätter du förbi kaninerna kommer du till fåren som hjälper oss att vårda landskapet och som ger oss fantastiska skinn.
Vill du handla ägg? Besök dasset!

Från våra glada besökare

Jag har hyrt ljuvliga Magasinet både till fest och yogaklasser. Hoppas att få tillfälle att anordna något mer här, dessutom fungerar det alltid utmärkt i kontakten med uthyrarna!

Ingrid Marie Thorslund Användare av Magasinet

Jag älskar Elfviks Gård. Frigående höns, goda soppor, gott kaffe med bröd och närslungad honung. Kan man ha det bättre?

Ulla Nygren Besökare